Gastenboek

hechting

 

 

8 thoughts on Gastenboek

 1. Wij zijn enorm dankbaar met de liefdevolle zorg die je ons gegeven hebt in de kraamweek Kitty. Een bijzondere eerste week waarin je graag iemand in huis hebt waarvan je weet dat je kindjes bij jou in enorm goede handen zijn. Je liefde voor ons pasgeboren mini meisje, je liefde voor haar zusje en de zorg voor ons als papa en mama van twee, je doet het allemaal met enorm veel passie en liefde voor haar vak. Dit maakte ook deze kraamweek dan ook weer enorm speciaal en vertrouwd. Bedankt

 2. Wij hebben ontzettend veel geleerd van Kitty, over hechting, borstvoeding, leren kijken/luisteren naar je kind. Eigenlijk alles wat een baby echt nodig heeft. Inmiddels wat weken later zijn wij hier nog elke dag dankbaar voor. Want juist nu kom je voor vraagstukken of in situaties waar we het destijds over gehad hebben. Daardoor kunnen we nu een stuk zelfverzekerder keuzes maken. We moeten er niet aan denken dat wij onwetend waren gebleven over de natuurlijke manier van opgroeien van je kindje. Kristian is een heel tevreden baby en groeit goed. Dankzij Kitty hebben wij als gezin een supergoede start gehad en daar hebben we nog steeds profijt van. Dankje lieve kitty!

 3. Cursus Liefdevolle verwachting
  Superfijne cursus! Met veel persoonlijke aandacht en ruimte voor interactie krijg je op een leuke manier veel informatie om beiden een realistische verwachting te geven van het ouderschap. Ook voor de partner/vader is dit echt een hele leuke cursus, het belang van zijn rol wordt ook uitgebreid besproken. Wij merkten dat we door de cursus echt geactiveerd werden om samen na te denken en een richting te kiezen over hoe we het straks allemaal willen gaan doen. Ook wordt er veel stilgestaan bij de manier waarop Moeder Natuur werkt, dit vonden wij heel bijzonder en ontzettend leerzaam.
  Super bedankt!

 4. Dankjewel Kitty voor onze prachtige kraamweek waar jij aan heb bijgedragen. Bedankt voor alle steun! ? De trukendoos die je hebt meegenomen voor het borst voeding avontuur. De fijne gesprekken die wij hebben gevoerd. Bedankt voor alle kennis die je aan ons hebt meegegeven.

 5. Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Kitty. Vanaf het eerste moment was er meteen een klik. Ik kon/kan altijd met mijn vragen bij haar terecht. We hadden vaak fijne gesprekken en ze heeft me weer nieuwe dingen geleerd over borstvoeding en hechting. Even was er een dip wat betreft de borstvoeding, maar dankzij zeer kundig advies ging dat snel weer goed.
  Het was ook leuk om te zien hoe Kitty onze oudste dochter Veerle heeft betrokken bij de verzorging van haar kleine broertje Jim.
  Kitty doet haar werk vol liefde en passie, echt een topper. We hadden echt niemand anders gewild en stiekem missen we haar nog een beetje.

 6. Wauw lieve Kitty wat was het een geweldige week ondanks de moeizame start van Logan en de onzekerheid van mijzelf(en dat bij een derde kindje) wist jij mij keer op keer gerust te stellen en me het vertrouwen terug te geven in mijzelf.
  We hebben veel geleerd en er is veel gebeurd maar sluiten met een super goed gevoel af.
  Dit kunnen wij aan!!!!
  Zelfs was er tijd voor de jongste dochter die s’morgens niet kon wachten om jou te mogen begroeten.
  Manlief heeft ook het nodige bijgeleerd(dragen met een doek).
  Wat een topweek we missen je nu al…
  Veel lieve knuffels van Logan en Ayla.(natuurlijk ook van ons)

 7. Kitty was in ons gezin als kraamverzorgende in de laatste week van december 2017. Toen kregen we een prachtig meisje naast onze zoon (2015). Mede dankzij Kitty hebben we een fijne start gehad waar ik nu 2 weken later, verder op voort teer. Ik ben dankbaar voor de aanwijzingen rondom de borstvoeding. Ik draag ons meisje nu iedere dag sinds ik heb leren knopen en bijna dagelijks maken we tijd voor huid op huid contact. Met Kitty was er een fijne dynamiek binnen ons gezin. We hebben van beide kanten onze kennis en inzichten kunnen spuien, maar Kitty gaf ons ook heerlijk de ruimte om het zelf te doen. Daarnaast werd ons huis ook fijn bijgehouden. De kraamweek was al met al een relaxte ongedwongen week maar ook feestelijk. Het was helemaal goed.

 8. Van een onverwachtse thuis bevalling t/m dag 8 van de kraamweek. Wij hebben een fijne tijd met jou als kraamverzorgende gehad Kitty! Eén ding staat bij jou voorop, moeder en kind staan boven alles. Dit hebben wij in onze kraamweek ook zeker ervaren. Wat ik persoonlijk heel fijn vond! Lieve Kitty jij heb echt een hart voor jou vak, dit straal jij aan alle kanten uit, dank je wel voor de goede zorg. En dan nog een klein detail.. Aan kennis voor jou vak als Kraamverzorgende geen gebrek! Wanneer je een vakvrouw nodig heb rondom de borstvoeding, raad ik jou zeker aan! Als er iemand voor gaat, dan ben jij dat wel. Lieve groet Luuk, Aart & Deborah.

Comments are closed.