Gastenboek

 

 

Voel je vrij om je ervaring in dit gastenboek te delen

 

 

Alvast bedankt voor je reactie!

 

 

6 thoughts on Gastenboek

 1. Van een onverwachtse thuis bevalling t/m dag 8 van de kraamweek. Wij hebben een fijne tijd met jou als kraamverzorgende gehad Kitty! Eén ding staat bij jou voorop, moeder en kind staan boven alles. Dit hebben wij in onze kraamweek ook zeker ervaren. Wat ik persoonlijk heel fijn vond! Lieve Kitty jij heb echt een hart voor jou vak, dit straal jij aan alle kanten uit, dank je wel voor de goede zorg. En dan nog een klein detail.. Aan kennis voor jou vak als Kraamverzorgende geen gebrek! Wanneer je een vakvrouw nodig heb rondom de borstvoeding, raad ik jou zeker aan! Als er iemand voor gaat, dan ben jij dat wel. Lieve groet Luuk, Aart & Deborah.

  Reply
 2. Kitty was in ons gezin als kraamverzorgende in de laatste week van december 2017. Toen kregen we een prachtig meisje naast onze zoon (2015). Mede dankzij Kitty hebben we een fijne start gehad waar ik nu 2 weken later, verder op voort teer. Ik ben dankbaar voor de aanwijzingen rondom de borstvoeding. Ik draag ons meisje nu iedere dag sinds ik heb leren knopen en bijna dagelijks maken we tijd voor huid op huid contact. Met Kitty was er een fijne dynamiek binnen ons gezin. We hebben van beide kanten onze kennis en inzichten kunnen spuien, maar Kitty gaf ons ook heerlijk de ruimte om het zelf te doen. Daarnaast werd ons huis ook fijn bijgehouden. De kraamweek was al met al een relaxte ongedwongen week maar ook feestelijk. Het was helemaal goed.

  Reply
 3. Wauw lieve Kitty wat was het een geweldige week ondanks de moeizame start van Logan en de onzekerheid van mijzelf(en dat bij een derde kindje) wist jij mij keer op keer gerust te stellen en me het vertrouwen terug te geven in mijzelf.
  We hebben veel geleerd en er is veel gebeurd maar sluiten met een super goed gevoel af.
  Dit kunnen wij aan!!!!
  Zelfs was er tijd voor de jongste dochter die s’morgens niet kon wachten om jou te mogen begroeten.
  Manlief heeft ook het nodige bijgeleerd(dragen met een doek).
  Wat een topweek we missen je nu al…
  Veel lieve knuffels van Logan en Ayla.(natuurlijk ook van ons)

  Reply
 4. Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Kitty. Vanaf het eerste moment was er meteen een klik. Ik kon/kan altijd met mijn vragen bij haar terecht. We hadden vaak fijne gesprekken en ze heeft me weer nieuwe dingen geleerd over borstvoeding en hechting. Even was er een dip wat betreft de borstvoeding, maar dankzij zeer kundig advies ging dat snel weer goed.
  Het was ook leuk om te zien hoe Kitty onze oudste dochter Veerle heeft betrokken bij de verzorging van haar kleine broertje Jim.
  Kitty doet haar werk vol liefde en passie, echt een topper. We hadden echt niemand anders gewild en stiekem missen we haar nog een beetje.

  Reply
 5. Dankjewel Kitty voor onze prachtige kraamweek waar jij aan heb bijgedragen. Bedankt voor alle steun! ? De trukendoos die je hebt meegenomen voor het borst voeding avontuur. De fijne gesprekken die wij hebben gevoerd. Bedankt voor alle kennis die je aan ons hebt meegegeven.

  Reply
 6. Cursus Liefdevolle verwachting
  Superfijne cursus! Met veel persoonlijke aandacht en ruimte voor interactie krijg je op een leuke manier veel informatie om beiden een realistische verwachting te geven van het ouderschap. Ook voor de partner/vader is dit echt een hele leuke cursus, het belang van zijn rol wordt ook uitgebreid besproken. Wij merkten dat we door de cursus echt geactiveerd werden om samen na te denken en een richting te kiezen over hoe we het straks allemaal willen gaan doen. Ook wordt er veel stilgestaan bij de manier waarop Moeder Natuur werkt, dit vonden wij heel bijzonder en ontzettend leerzaam.
  Super bedankt!

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.