Prijzen Draagconsult

Wil je alles weten over draagdoeken en de beste manier om deze te gebruiken? In een persoonlijk consult zal ik uitgebreid ingaan op alles wat er komt kijken bij het dragen van je kindje.

Welke draagtechniek past het best bij jou en je kindje?
Hoe kun je dit zo veilig en comfortabel mogelijk doen?

Na een uitgebreide uitleg ga je zelf aan de slag met de draagdoek en een speciale oefenpop. Door eerst met een pop te oefenen ontwikkel je al snel een bepaalde vaardigheid in het aanbrengen van de doek en het goed plaatsen van je kindje. Deze oefening zal je voldoende zelfvertrouwen geven, om vervolgens ook met je eigen kindje aan de slag te durven gaan.

Door een goede voorlichting en het vervolgens onder professioneel toezicht zelf oefenen van de besproken draagmethode zal je heel lang plezier hebben van deze bijzondere manier van contact met je kindje.

Een persoonlijk 1 op 1 consult duurt ongeveer 1,5 uur en vindt bij jou thuis plaats.

De kosten voor een draagconsult zijn voor 1,5 uur € 60,00 ( Heb je meer tijd nodig dan kost dit  €10 per 15 minuten)

Je kunt ook een kort consult boeken (het minimum is 30 minuten)  in het geval je tegen een klein probleem aanloopt of als je wilt weten welke doek bij je past.

Een duo consult voor jou en je partner of samen met een vriendin duurt ongeveer 2 uur en kost €100 (bij extra tijd kost dit  € 12,50 per 15 minuten)

Reiskosten tot 10 km gratis, daarboven €0,30 per km

Voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden kunt je contact opnemen via de contact pagina.