Aanmelden zwangerschapscursus Liefdevolle verwachting


logo liefdevolle verwachting

Aanmelden voor de zwangerschapscursus

 

Tijdens de cursus Liefdevolle verwachting bereid ik jou (en je partner?!) voor op het leven met jullie baby. Tijdens de vier cursusavonden leer ik jullie alles over de eerste twee jaar met de nieuwe baby. We gaan kijken wat een baby verwacht van het leven buiten de buik, maar we gaan ook kijken wat jouw verwachting hier van is! Door je kennis en handvatten te geven, je bewust te maken van jouw verwachtingen, geef ik je alle gereedschap om de opvoedkeuzes te maken die passen bij jullie situatie.

Wanneer je een baby krijgt heb je misschien geen idee of wel een  idee, een verwachting, van hoe het leven na de bevalling zal zijn. Als het allemaal heel anders blijkt te zijn doordat de opvoedverwachting niet realistisch is, kan dit grote gevolgen hebben voor jou en je gezin. Wanneer alles anders loopt dan jij van te voren had gedacht, daalt je zelfvertrouwen. Dat kan uitwerken op meerdere onderdelen in je leven, zoals bijvoorbeeld de partnerrelatie tot zelfs de mate waarmee jij je leven positief beoordeeld. Een negatieve spiraal. Door ouders een realistische opvoedverwachting te bieden kun je in veel gevallen veel van deze problemen samen ondervangen. Daarom is “Liefdevolle verwachting” er! Daarnaast is het vooral ook erg gezellig!

Wat krijg je

Liefdevolle verwachting hartjeDeelname aan de bijeenkomsten van “Liefdevolle verwachting” waarbij uiteraard ook de partner van harte          welkom is.
Liefdevolle verwachting hartjeKleine groepen, waardoor er aandacht kan zijn voor ieders ervaringen en verhalen
Liefdevolle verwachting hartjeVanuit Liefdevolle verwachting verschijnen er met regelmaat blogs waarvan de inhoud aansluit op de onderwerpen uit de cursus. Bijvoorbeeld het huidige seizoen, nieuwe ontwikkelingen of informatieve stukken.
Liefdevolle verwachting hartjeInformatie welke gebaseerd is op literatuur.
Liefdevolle verwachting hartjeEen besloten Facebook groep waar je contact kunt houden met elkaar, en je laagdrempelig je vragen kan stellen    en ervaringen kan delen met elkaar.
Liefdevolle verwachting hartjeEen Facebookpagina van Liefdevolle verwachting waarop nieuws, artikelen, leuke nieuwtjes of soms grappige plaatjes worden gedeeld.
Liefdevolle verwachting hartjeUp to date kennis, leidsters worden op de hoogte gehouden van relevante literatuur.

Kosten:

De kosten zijn €150
Je krijgt hier voor een factuur.

Tip! Een aantal zorgverzekeraars geven ruimte voor vrije invulling vanuit de aanvullende verzekering. In dit geval wordt de cursus vergoed.

Schrijf je snel in want er is maar beperkt ruimte!

Na de aanmelding ontvang je via de mail een factuur. Na de betaling is de aanmelding definitief.
Locatie

Zodra een cursus ingepland wordt zal de locatie bekend gemaakt worden. Deze zal in ieder geval in de HoekscheWaard plaats vinden.